Aboneaza-te la newsletter-ul Casia Travel
Alege vacantele dupa regiune: Africa America de Nord America de Sud Asia Europa Oceania
x Casia Travel - Agentie Turism Constanta

City Break Paris | 3 zile

179€ / persoana / 3 zile

Art Hotel Lafayette
Servicii incluse

Bilet avion dus-intors Paris-Bucuresti

2 nopti de cazare la hotel de 3*

Perioada sejur

6.03.2017 - 8.03.2017

Plecare din:

Bucuresti

Rezerva-ti
vacanta acum!

Hotelul Art este situat între Gare de l’Est și Gare du Nord, la de 20 minute de Sacré Coeur.
Camerele Hotelului Art sunt dotate cu baie proprie, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și un birou. Toate camerele sunt deservite de un lift și sunt pentru nefumători.
Micul dejun poate
Hotelul Art este la doar o plimbare de 5 minute cu metroul de la magazinul de Opera Garnier și Galeries Lafayette și la o plimbare de 15 minute cu trenul RER de la Stade de France. Charles de Gaulle și Orly sunt ușor accesibile folosind trenul RER B de la stația de Gare du Nord, la 5 minute de mers pe jos.
Al 10-arr. este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de obiective turistice, monumente și muzee.


Parisul alimenteaza simturile, intelectul dar si sufletul. Turistii dau navala in muzeele magnifice si salile de expozitie, insa viata acestui oras bogat cultural se invarte in jurul cafenelelor si restaurantelor. Est-ce que c’est possible? In Orasul Luminilor, locul de nastere al romantismului si stilului, totul este magic, si orice se poate intampla.

Arcul de Triumf
Cel mai mare arc triumfal din lume (aproape 50 metri inaltime si 45 latime) a fost ridicat de Napoleon in anul 1806 pentru a comemora victoriile armatei sale. De-a lungul anilor a devenit punctul focal pentru funeraliile oficiale, iar in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial, cotropirea Germanilor dar si eliberarea Parisului, a carei parada a trecut pe sub Arcul de Triumf.  Arcul de Triunf se afla la Place Charles de Gaulle-Etoile (intrarea prin pasajul subteran).

Basilique du Sacre-Coeur
Planificata ca ofranda de inchinare pentru a distrage atentia Frantei de la infrangerea  din razboiul Franco-Prusian in anul 1870, Sacre-Coeur a fost construita intre anii 1876 si 1914 in stil Romano-Bizantin, dupa schita lui Paul Abadie. Domul central are o inaltime de 83 metri,  iar in interiorul catedralei se afla cel mai mare mosaic din lume, care il descrie pe Hristos cu bratele intinse. Datorita locatiei sale pe o culme de deal, raza vizuala din dom este a doua cea mai inalta din Paris. Basilique du Sacre-Coeur se afla la Place St.-Pierre.

Centrul George Pompidou
Aratand ca si cum ar fi intors pe dos, indraznetul Centre Pompidou a fost deschis in anul 1977 ca centru pentru arta secolului al 20-lea (acum secolul 21). Da, astazi futurismul este putin datat, insa o restaurare din anii ’90 a improspatat lucrurile, adaugand inca 1.5 km spatiu pentru expozitii, imbunatatind optiunile pentru sala de mese si un numar de Sali de spectacole, cinema, teatru si dans de performanta.  Atractiile includ si Muzeul National de Arta Moderna, cu o colectie de 40.000 piese (insa doar aproximativ 850 sunt expuse). Centrul George Pompidou se afla la Place Georges Pompidou.

Contact: www.centrepompidou.fr

Turnul Eiffel
Probabil cea mai recunoscuta constructie din lume, Turnul Eiffel a fost construit ca o capodopera temporara si decorativa pentru Expozia Universala din anul 1889, si a fost salvat de la daramare doar pentru ca, fiind in acei ani cea mai inalta structura din Europa, a folosit ca antena radio. Astazi, desigur, este simbolul Parisului, avand 321 metri inaltime si oferind de pe platforma de observare o priveliste pe o raza de 64 km. Doua restaurante – Altitude 95 si Le Jules Verne – sunt amplasate la primul si al doilea nivel. Turnul Eiffel se afla in Champ de Mars.

Hotel des Invalides/Mormantul lui Napoleon
Original intentionat ca resedinta pentru soldatii Francezi infirmi si in varsta, hotelul a gazduit aproximativ 4.000 rezidenti, care au trait conform regulilor militare si religioase, muncind in diverse magazine industriale. In timpul Revolutiei Franceze, o multime a pus stapanire pe o parte buna din armele din arsenal din Invalides, pentru a asalta Bastille. In anul 1840, corpul lui Napoleon a fost lasat sa se odihneasca aici, dupa ce initial fusese ingropat la Sf. Helena. Turistii pot vizita si Muzeul Armelor – bogat in arme, uniforme si echipamente – dar si Musee des Plans-Reliefs, cu modele la scara mica a diverselor orase si monumente Franceze.  Hotel des Invalides/Mormantul lui Napoleon se afla in Place des Invalides.

Louvre
O data cel mai mare palat din lume, acum cel mai mare muzeu de arta. Aici se afla Mona Lisa, Venus de Milo, controversala piramida I.M. Pei, dar si peste 40.000 opere de arta – 35.000 din aceste opere nu sunt mereu expuse. Intinzandu-se pe aproape 800 metri de-a lungul malului Senei, palatul a inceput ca fortareata medievala si s-a extins de-a lungul secolelor intr-o resedinta regala. Acesta a fost construit ca muzeu imediat dupa revolutie, iar colectia sa a fost marita semnificativ de Napoleon. Astazi colectiile sunt impartite in 7 departamente: antichitati Egiptene, Asiatice, antichitati si arte Islamice, antichitati Grecesti, Etruscane si Romane; sculpturi, picturi, imprimeuri, desene si obiecte d’art. Louvre se afla in Quai du Louvre.

Musee de Cluny
Construit in secolul al 15-lea ca resedinta, casa a fost confiscata in timpul revolutiei iar mai tarziu inchiriata lui Alexandre du Sommerard, care a umplut-o cu minunata sa colectie de opera de arta medievala. Curand dupa moartea sa in anul 1842, cladirea Gotica a fost cumparata inapoi de guvern, impreuna cu respectiva colectie. Amplasamentul inca gazduieste ruinele bailor Romane din cel de-al doilea secol. Muzeul se afla in Place Paul-Painleve.

Contact: www.musee-moyenage.fr

Musee d’Orsay
Muzeul d’Orsay expune lucrari din anii 1848 pana in 1914, o perioada care a vazut inaltarea Impresionismului, Simbolismului, Poantilismului, Realismului, Fauvists si cei tarzii romantici. Lucrarile includ Daumier, Ingres, Delacroix, Manet, Monet, Courbet, Cezanne, van Gogh, Renoir, Whistler si Matisse. De asemenea o parte din lucrari includ si mobile, modele arhitecturale, fotografii si obiecte d’art. Muzeul se afla la Rue de Belle-chasse.

Contact: www.musee-orsay.fr

Musee Picasso
Cu 203 picturi, 191 sculpturi, 85 obiecte de ceramica si peste 3.000 desene, gravuri si manuscrise, Picasso reprezinta cea mai mare colectie unica din lume. Ocupand hotelul Sale din secolul al 17-lea, colectia muzeului a inclus si lucrari ale lui Cezanne si Matisse. Muzeul se afla la Rue de Thorigny.

Contact: www.paris.org/Musees/Picasso

Alte atractii:

Ziua Bastille (14 Iulie)
In aceasta zi, patriotismul Francez si pasiunea pentru istorie si traditie este la maxim, comemorand ziua in care multimea a atacat Bastille. Numeroase evenimente din oras culmineaza cu o mare parada pe Champs-Elysees si artificii deasupra Turnului Eiffel.

O croaziera Bateau-Mouche pe Sena
Pentru Paris, Bateau-mouche sunt ca si gondolele pentru Venetia – o metoda splendida de a vedea orasul din diferite perspective.  Ambarcatiunile imprejmuite cu geamuri aluneca pe apele Senei si pe dedesubturile faimoaselor poduri, oferindu-va o sansa minunata de a vedea totul imprejur. Bateau-Mouche se afla la plecarea de la Right Bank, aproape de Pont de l’Alma.

Ile St.-Louis
O mica si romantica insula in mijlocul Senei, din care tresar multe case impunatoare din secolul al 16-lea si al 18-lea. Din secolul al 17-lea este in mare parte rezidentiala si exclusiva. Pentru bine cunoscuta inghetata cautati Berthillon (Rue St.-Louis en Ile). Ile St.-Louis se afla in partea opusa a Notre Dame-ului pe Pont St. louis.

Jardin des Tuileries
Construita in anul 1664 de Andre Le Notre, proiectantul terenurilor din Versailles, gradinile Tuileries formeaza cea mai iubita promenada a Parisului, presarata cu statui si fantani. Jardin des Tuileries se afla intre Place de la Concorde si Louvre.

Le Lapin Agile
Cel mai vechi bar-cabaret al Parisului si punct de reper Montmarte, le Lapin Agile a fost imortalizat de Toulouse-Lautrec si Utrillo. O licarire a trecutului Parisului, a fost inima muzicii poporului Francez timp de decenii. Le Lapin Agile se afla la Rue des Saules.

Contact: www.au-lapin-agile.com

Marche  aux Puces de Clignancourt
Unul dintre cele mai mari bazaruri din Europa, in care miile de vanzatori isi negociaza marfa in fiecare zi a saptamanii. Marche  aux Puces de Clignancourt se afla la Avenue de la Porte de Clignancourt.

Muzeul Marmottan Monet
Acest muzeu se lauda cu peste 130 lucrari apartinand lui Claude Monet, dar si cu peste 300 picturi Impresioniste si Postimpresioniste, pastel, acuarela, si sculpturi apartinand lui Gauguin, Degas, Manet, Pissaro, Renoir, Rodin, dar si altii; colectii de manuscrise, obiecte d’art, si lucrari ale lui German, Flemish, si pictori Italieni primitivi. Muzeul se afla la Rue Louis-Boilly.

Contact: www.marmottan.com

Le Lapin Agile
Cel mai vechi bar-cabaret al Parisului si punct de reper Montmarte, le Lapin Agile a fost imortalizat de Toulouse-Lautrec si Utrillo. O licarire a trecutului Parisului, a fost inima muzicii poporului Francez timp de decenii. Le Lapin Agile se afla la Rue des Saules.

Contact: www.au-lapin-agile.com

Marche  aux Puces de Clignancourt
Unul dintre cele mai mari bazaruri din Europa, in care miile de vanzatori isi negociaza marfa in fiecare zi a saptamanii. Marche  aux Puces de Clignancourt se afla la Avenue de la Porte de Clignancourt.

Muzeul Marmottan Monet
Acest muzeu se lauda cu peste 130 lucrari apartinand lui Claude Monet, dar si cu peste 300 picturi Impresioniste si Postimpresioniste, pastel, acuarela, si sculpturi apartinand lui Gauguin, Degas, Manet, Pissaro, Renoir, Rodin, dar si altii; colectii de manuscrise, obiecte d’art, si lucrari ale lui German, Flemish, si pictori Italieni primitivi. Muzeul se afla la Rue Louis-Boilly.

Contact: www.marmottan.com

Le Lapin Agile
Cel mai vechi bar-cabaret al Parisului si punct de reper Montmarte, le Lapin Agile a fost imortalizat de Toulouse-Lautrec si Utrillo. O licarire a trecutului Parisului, a fost inima muzicii poporului Francez timp de decenii. Le Lapin Agile se afla la Rue des Saules.

Contact: www.au-lapin-agile.com

Opera Garnier
Aceasta minunatie rococo, cu una din cele mai mari scene existente, a fost terminata in anul 1875 de Marc Chagall. In urma unei serioase dar recente renovatii este adaugat aer conditionat, busturile si statuile sunt lustruite, iar rosul damask este inlocuit. Opera se afla la Place de l’Opera.

Contact: www.opera-de-paris.fr

Place des Vosges
Place des Vosges este cea mai veche si frumoasa piata a orasului, planificata de Henri al IV-lea, la inceputul secolului al 17-lea, si este inconjurata in intregime de arcade. Aici a locuit Victor Hugo, la nr. 6. Place des Vosges se afla in vechiul cartier Evreiesc din Marais.


ORAR ZBOR:

OTOPENI(BUCURESTI)————– BEAUVAIS (PARIS) <-DUS

15:50                                                                       17:50

 

BEAUVAIS (PARIS)——————–OTOPENI(BUCURESTI)<-INTORS

12:00                                                               15:50


 

 

Informatii utile

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 - 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Casia Travel nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

Agentia de turism Casia Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Certificat de inregistrare: 36422987
Licenta de turism nr. 7649
Polita asigurare nr. 49091 - 12.09.2016 – 11.09.2017
Copyright © 2016 Casia Travel - Agentie de turism Constanta
Developed with by DesignMe.ro