Aboneaza-te la newsletter-ul Casia Travel
Alege vacantele dupa regiune: Africa America de Nord America de Sud Asia Europa Oceania
x Casia Travel - Agentie Turism Constanta

Copenhaga CityBreak 4 zile

261€ / persoana / 4 zile

Go Hotel Copenhagen
Servicii incluse

Transport cu avionul

Nu sunt incluse

Asigurare medicala

Asigurare STORNO

Perioada sejur

4.10.2017 - 7.10.2017

Plecare din:

Bucuresti

Rezerva-ti
vacanta acum!

Sumar Hotel

Acest hotel se află într-o locație minunată, la câțiva pași de Centrul Comercial Fields și de un centru de bowling, lângă ieșirea 18 de pe autostrada E20. În apropiere există conexiuni cu centrul orașului Copenhaga, restaurante, Centrul de Congrese din Copenhaga Bella și Malmö / Suedia. Se afla la doar 3 minute de aeroportul din Copenhaga. Facilitățile includ lobby cu recepție deschisă 24 de ore, chioșc, schimb valutar, colț recreativ cu TV prin cablu și internet, respectiv o cafenea cu Wi-Fi.

Orar de zbor

blue air           Bucuresti                  Copenhaga                 Bucuresti


0B 153                   07:30                           09:15                               –


0B 154                        –                                10:00                           13:45


Descriere Destinatie

Copenhaga este un oraş ceva mai îndepărtat şi poate nu în topul destinaţiilor tale de city break, însă aceste 7 lucruri pe care trebuie să le faci, alături de peisajele urbane colorate, te vor convinge să-i faci o vizită. Casele colorate de-a lungul canalelor, muzeele neobişnuite şi mulţimea de biciclete vor fi personajele principale ale poveştii vacanţei tale în Copenhaga.

Iată aşadar cele 7 lucruri pe care trebuie să le faci în timpul unui city break în Copenhaga:

#1 Fă turul cu Bike with Mike

Mike este un localnic din Copenhaga, ce a devenit în foarte scurt timp un brand pentru turismul local. Ai la dispoziţie un ghid (Mike) şi o bicicletă pentru a descoperi cele mai frumoase locuri din oraşul danez. Află mai multe despre Bike Copenhagen with Mike.

#2 Restaurante cu multe stele

Nu sunt stelele de hotel, ci cele Michelin, pe care multe dintre restaurantele din Copenhaga le poartă cu mândrie, ca un simbol al calităţii mâncării şi a serviciilor lor. Delectează-te cu preparate din bucătăria nordică şi vinuri pe măsură.

#3 Delectare pentru designeri

Orice designer ar fi mai mult decât bucuros să ajungă în Copenhaga. Stiluri se îmbină în toate faţetele oraşului, de la clădiri, până la haine. Fă o plimbare pe Stroget, cea mai lungă stradă pietonală dedicată shoppingului din Europa, şi vei descoperi boutique-uri, hoteluri şi galerii impresionante pentru iubitorii de design şi pentru toţi admiratorii de frumos în general.

#4 Mergi pe urmele lui Hans Christian Andersen

Optează pentru un tur ghidat de poveste. Mergi pe urmele celebrului scriitor şi vei descoperi o mulţime de locuri frumoase din Copenhaga, ce poartă urmele sale, de la Grădinile Tivoli, la statuia lui Hans Christian Andersen şi multe altele.

#5 Admiră oraşul de pe apă

Netto-Boats sunt celebrele bărcuţe albastre cu care te poţi plimba prin Copenhaga. Tururile încep de la Biserica Holmens şi te duc până la celebra statuetă Micuţa Sirenă.

#6 Surprinde sirena

Mica sirenă este un personaj de poveste şi unul dintre simbolurile oraşului Copenhaga. Pentru fotografii fermecătoare, îţi recomandăm să o vizitezi la apus.

#7 Mănâncă la Paper Island

Paper Island este o zonă celebră din Copenhaga pentru cei care doresc să mănânce ceva bun şi să se bucure de aer curat. Imensa piaţă se umple de rulote cu mâncare din întreaga lume, dar şi de scaune pe care poţi sta să savurezi preparatul ales de tine.

Informatii utile

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 - 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Casia Travel nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.

Agentia de turism Casia Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.
Certificat de inregistrare: 36422987
Licenta de turism nr. 7649
Polita asigurare nr. 49091 - 12.09.2016 – 11.09.2017
Copyright © 2016 Casia Travel - Agentie de turism Constanta
Developed with by DesignMe.ro